Alle artikels

Skywings steunt VZW Boven De Wolken

Als 2020 een uitdagend jaar was voor bedrijven, dan was het dat zeker voor non-profitorganisaties. Geen events voor fondsenwerving, beperkte beschikbaarheid en mobiliteit van vrijwilligers en dat alles in een wereld waar meer mensen dan ooit nood hebben aan hulp, in eender welke vorm. Daarom is Skywings Flight Training oprecht fier en gelukkig om Boven De Wolken te steunen. Enkel nog maar door de naam was het vanzelfsprekend dat Skywings deze organisatie zou gaan helpen.

D
E
L
E
N
Boven De Wolken is een vzw die ouders steunt wanneer ze hun baby verliezen. Dat doen ze door hen tastbare herinneringen te geven en hen bij te staan in die eerste moeilijke momenten. Een team van professionele fotografen zorgt er, volledig gratis, voor dat er liefdevolle en tastbare herinneringen zijn in de vorm van foto’s van de baby. Zo kunnen de fiere ouders steeds terugkijken naar hun baby, een troost en een steun die heel belangrijk is in hun verwerkingsproces.

Dit jaar kon de organisatie door de pandemie slechts 20% van de jaarlijks benodigde fondsen verzamelen. Daarom organiseert Boven De Wolken op dit moment een veiling, waarvoor bedrijven producten konden doneren, die nu kunnen worden gekocht onder veilingvorm door wie maar wil. Voor het voltallige Skywings Flight Training Team was het al snel duidelijk dat ze hieraan mee zouden helpen. Skywings Flight Training bood Boven De Wolken dan ook een exclusieve voucher aan die goed is voor een 2 uur durende trainingssessie voor 2 personen (15+). Gedurende deze sessie, begeleid door een professionele instructeur, zullen de winnaars van de veiling de kans krijgen om in de Airbus simulator van Skywings Flight Training een unieke ervaring op te doen. Normaal gezien staat deze simulator enkel ter beschikking van de studenten van de pilootopleiding van Skywings Flight Training, dat deze nu uitzonderlijk beschikbaar is, maakt het eens zo speciaal.

Gedurende deze sessie, begeleid door een professionele instucteur, zullen de winnaars van de veiling de kans krijgen om in de Airbus simulator van Skywings Flight Training een unieke ervaring op te doen.

De veiling eindigt donderdag 17 december om 19u30. Indien u nog op zoek bent naar een uniek en onvergetelijks kerstgeschenk, of u droomt er zelf al jaren van om zelf eens achter het stuur van een Airbus te kruipen, raden we u aan om zeker een kijkje te gaan nemen. Tijdens deze twee uur krijgt u de basisprincipes mee van het vliegen met een Airbus, zal u de kans krijgen om gedurende een 90 minuten te vliegen en actief deel te nemen aan een noodsituatie in de cockpit. Met nog wat foto’s en selfies nadien en een Skywings Flight Training goodie bag nadien, wordt het een onvergetelijke ervaring die toch tastbaar blijft. Net zoals dat waarvoor de fotografen van Boven De Wolken zorgen voor de ouders van overleden baby’s.

Plaats je bod en help Boven De Wolken!

Plaats nu je bod, grijp deze unieke kans en steun een prachtig initiatief. Je kan hun verhaal ook volgen via hun website bovendewolken.be of op social media.

Pieter Brantegem

Boeing 747 piloot en Vlieginstructeur

Klaar om je droom waar te maken?