Terug naar overzicht

A320 Pilot Care

Duur

2 – 16 uur

Toelatingsvereisten

Piloten met Airbus-rating
Prijs (incl. BTW)

€ 410 – € 3485
Bij Skywings weten we dat piloten tijdens deze uitzonderlijke tijden de behoefte voelen om hun vaardigheden op peil te houden of hun Airbus-procedures op te frissen. Het A320 Pilot Care programma is speciaal ontworpen voor Airbus piloten die getroffen zijn door de COVID-19 crisis. Het programma richt zich op basisvliegen, ECAM-management of andere specifieke verzoeken van de cursisten.
Al onze trainers voor dit programma zijn Airbus-rated SFI’s of TRI’s. Deze instructeurs maken deel uit van het LVL320 vrijwilligers­team en stellen ons in staat om simulator­trainingen aan te bieden tegen een zeer concurrerende prijs.

Meer informatie kan je terugvinden op de website van ons zuster­bedrijf www.lvl320.com.

Voor wie?

Airbus beoordeelde (of met een verlopen Airbus-rating) piloten die door de COVID-crisis ontslagen zijn of technisch werkloos zijn.

Airbus-gecertificeerde (of met een verlopen Airbus-rating) piloten die verwachten hun vliegopdrachten te hervatten en hun vaardigheden willen opfrissen.

Geen Airbus beoordeeld? Geen probleem, we voorzien een trainingsprogramma tegen een eenmalige kost.

Heb je nog geen Airbus rating?

Geen probleem. We bieden een basis Airbus-programma om u aan de Airbus A320 te laten wennen via CBT & Classroom briefing, tegen een eenmalige prijs.

4 weken toegang tot de Airbus A320 CBT.

3u klassikale briefing over normale procedures en ECAM-management.

Eenmalige meerprijs van 412 € incl. BTW.

State-of-the-art Airbus 320 simulator

Onze simulator is een ultramodern Airbus 320 FNPTII APS-MCC FTD-gereed apparaat. Het bestaat uit echte Airbus-onderdelen en is ontworpen (en opnieuw ontworpen) in samenwerking met de ingenieurs van de Simnest fabrikant en onze eigen Airbus-pilootinstructeurs.

Cockpit gebouwd met echte Airbus-componenten

Zeer realistische beelden

Breed scala aan gesimuleerde storingen

Opleidingsprogramma ontworpen en geïnstrueerd door Airbus Instructeurs en examinatoren

Toelatings­vereisten

Piloten met Airbus-rating

Prijs

€ 410 – € 3485

Contacteer ons voor een afspraak

Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoon*

Vragen of opmerkingen


Ik wil ook de nieuwsbrief ontvangen

Vanaf mijn eerste dag was ik onder de indruk van de professionaliteit en vooral de motivatie van al het personeel. Met veel ervaring uit decennia in de commerciële luchtvaart, kan elke lesgever van een student een professionele en bekwame piloot maken. Door hun open en uitstekende communicatie zorgen ze voor een ideale sfeer om hard te werken, maar vooral om van elke vlucht te genieten. Daarom zijn ze naar mijn mening de beste school!

Arnaud Cherlet
Airbus A320 Eerste Officier, Brussels Airlines

Vanaf het eerste moment dat ik met Skywings in contact kwam, viel mij de erg professionele, directe en deskundige manier van communiceren op. Tijdens het hele verloop van de opleiding, waarin je les krijgt van erg deskundige instructeurs, voel je je gewaardeerd en word je stap voor stap voorbereid op het professionele leven van een piloot. Een erg belangrijke extra dimensie is de professionele begeleiding op zoek naar je eerste job in de cockpit.

Anton Van Steenbergen
Airbus A320 Eerste Officier, Brussels Airlines

Ik heb erg genoten van mijn opleiding bij Skywings. Je krijgt er niet alleen de allerbeste training, maar je wordt er ook begeleid door professionals uit de luchtvaartindustrie. Je voelt je gewaardeerd en krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en de allerbeste te worden, zowel professioneel als persoonlijk. Er heerst een ontspannen sfeer zodat je jezelf kunt zijn in een aangename en vriendelijke omgeving.

Frederic Dewandel
Airbus A320 Eerste Officier, Brussels Airlines

Klaar om je droom waar te maken?