Terug naar overzicht

APS MCC/MCC

Duur

3 weken
Toelatingsvereisten

CPL + ATPL holders
Prijs (incl. BTW)

Prijs op maat
De APS-MCC (airline pilots standard multi-crew course) is nu de nieuwe EASA-standaard voor kandidaat-lijnpiloten. Het programma focust op luchtvaartstructuren en bereidt cadetten voor op hun eerste job in de luchtvaart. Tijdens het programma word je een crewlid van onze virtuele “LVL320 Airlines”, werk je volgens onze procedures en handleidingen en oefen je in een moderne Airbus A320 simulator.
Dit uitdagende programma leidt cadetten op om te werken in een multi-crew omgeving en om vluchten uit te voeren van en naar grote Europese luchthavens, terwijl ze ondertussen in aanraking komen met verschillende kleine en grote operationele problemen en situaties. We hebben het programma opgesteld in nauwe samenwerking met hoog geplaatste training captains van een belangrijke Belgische luchtvaartmaatschappij. Zij zullen je de kneepjes van het vak bijbrengen tijdens deze 3 weken durende opleiding.

MCC

Met de LVL320 MCC beantwoorden we aan een vraag van klanten die een carrière verkiezen in een zakelijke multi-crew omgeving. Daarvoor is geen volledige APS-MCC nodig. Dit is dus een voordelige oplossing op jouw maat gemaakt. Kandidaten volgen 20 uur simulatortraining in een volledig operationele omgeving, waarin alle normale en abnormale situaties nagebootst worden waarmee een piloot in een multi-crew jet geconfronteerd wordt.

In ons team werken piloten die actief zijn in de zakelijke luchtvaart. Zij zullen specifieke aspecten van hun job benadrukken tijdens jouw LVL320 opleiding.

LVL320 Crew Training Center

Deze modulaire opleidingen APS-MCC & MCC zullen gegeven worden in het LVL320 Crew Training Center, het zusterbedrijf van Skywings Flight Training dat volledig gewijd is aan multi-crew opleidingen. Ontdek alle details van deze programma’s op www.lvl320.com.

Toelatings­vereisten

CPL + ATPL holders

Prijs

Prijs op maat

Contacteer ons voor een afspraak

Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoon*

Vragen of opmerkingen


Ik wil ook de nieuwsbrief ontvangen

Vanaf mijn eerste dag was ik onder de indruk van de professionaliteit en vooral de motivatie van al het personeel. Met veel ervaring uit decennia in de commerciële luchtvaart, kan elke lesgever van een student een professionele en bekwame piloot maken. Door hun open en uitstekende communicatie zorgen ze voor een ideale sfeer om hard te werken, maar vooral om van elke vlucht te genieten. Daarom zijn ze naar mijn mening de beste school!

Arnaud Cherlet
Airbus A320 Eerste Officier, Brussels Airlines

Vanaf het eerste moment dat ik met Skywings in contact kwam, viel mij de erg professionele, directe en deskundige manier van communiceren op. Tijdens het hele verloop van de opleiding, waarin je les krijgt van erg deskundige instructeurs, voel je je gewaardeerd en word je stap voor stap voorbereid op het professionele leven van een piloot. Een erg belangrijke extra dimensie is de professionele begeleiding op zoek naar je eerste job in de cockpit.

Anton Van Steenbergen
Airbus A320 Eerste Officier, Brussels Airlines

Ik heb erg genoten van mijn opleiding bij Skywings. Je krijgt er niet alleen de allerbeste training, maar je wordt er ook begeleid door professionals uit de luchtvaartindustrie. Je voelt je gewaardeerd en krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en de allerbeste te worden, zowel professioneel als persoonlijk. Er heerst een ontspannen sfeer zodat je jezelf kunt zijn in een aangename en vriendelijke omgeving.

Frederic Dewandel
Airbus A320 Eerste Officier, Brussels Airlines

Klaar om je droom waar te maken?