Terug naar overzicht

LVL320 Crew Training Center

LVL320 – ons zusterbedrijf

Center of Excellence voor (APS-) MCC training
LVL320 werd in 2020 opgericht om het “center of excellence voor (APS-)MCC training” te worden binnen de Skywings Flight Training ATO.
Wij willen een betrouwbare en degelijke opleidingspartner zijn voor studenten die hun APS-MCC- of MCC-opleiding volgen.

Betrouwbaar

We werken met modern, goed onderhouden materiaal en garanderen zero downtime. Indien je opleiding vertraagd wordt door technische problemen, zullen we jouw verblijf op onze kosten verlengen (bepaalde voorwaarden zijn van toepassing). We willen steeds 100 % operationeel blijven door slimme planning.

Degelijk

We streven ernaar de beste opleiding in de sector aan te bieden. Ervaren professionals hebben meer dan een jaar gewerkt aan het samenstellen en bijstellen van het programma. Onze lesgevers zijn allemaal professionele lijnpiloten met jarenlange ervaring die gepassioneerd zijn door lesgeven.

Naast de MCC en APS-MCC opleidingen, is de expertise van LVL320 ook beschikbaar voor piloten die zich willen voorbereiden op een evaluatie, hun vliegvaardigheid willen onderhouden of de procedures en systemen van Airbus willen oefenen.

Lees verder op de website van LVL320 Crew Training.

Vanaf mijn eerste dag was ik onder de indruk van de professionaliteit en vooral de motivatie van al het personeel. Met veel ervaring uit decennia in de commerciële luchtvaart, kan elke lesgever van een student een professionele en bekwame piloot maken. Door hun open en uitstekende communicatie zorgen ze voor een ideale sfeer om hard te werken, maar vooral om van elke vlucht te genieten. Daarom zijn ze naar mijn mening de beste school!

Arnaud Cherlet
Airbus A320 Eerste Officier, Brussels Airlines

Vanaf het eerste moment dat ik met Skywings in contact kwam, viel mij de erg professionele, directe en deskundige manier van communiceren op. Tijdens het hele verloop van de opleiding, waarin je les krijgt van erg deskundige instructeurs, voel je je gewaardeerd en word je stap voor stap voorbereid op het professionele leven van een piloot. Een erg belangrijke extra dimensie is de professionele begeleiding op zoek naar je eerste job in de cockpit.

Anton Van Steenbergen
Airbus A320 Eerste Officier, Brussels Airlines

Ik heb erg genoten van mijn opleiding bij Skywings. Je krijgt er niet alleen de allerbeste training, maar je wordt er ook begeleid door professionals uit de luchtvaartindustrie. Je voelt je gewaardeerd en krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en de allerbeste te worden, zowel professioneel als persoonlijk. Er heerst een ontspannen sfeer zodat je jezelf kunt zijn in een aangename en vriendelijke omgeving.

Frederic Dewandel
Airbus A320 Eerste Officier, Brussels Airlines

Klaar om je droom waar te maken?