Terug naar overzicht

Refresher Course Instructeurs

Duur

2 dagen

Toelatingsvereisten

Voor instructeurs
Prijs (incl. BTW)

€ 450
Catering en drank inbegrepen.
Skywings Flight Training organiseert een tweedaags Flight Instructor Refresher seminar in overeenstemming met Part FCL.940.FI. Tijdens deze tweedaagse cursus behandelen we alle onderwerpen die van toepassing zijn op uw FI-, IRI- of CRI instructeurs certificaat.
Deze omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

Teaching & Learning

Theorie en praktische onderwerpen met betrekking tot FI-, IRI- of CRI

Training met EFB, Glass cockpit en de digitale manier van lesgeven

De laatste juridische wijzigingen met betrekking tot uw instructeur bevestigen privileges

SMS in een ATO

en meer …

Toelatings­vereisten

Voor instructeurs

Prijs

€ 450

Catering en drank inbegrepen.

Contacteer ons voor een afspraak

Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoon*

Vragen of opmerkingen


Ik wil ook de nieuwsbrief ontvangen

Vanaf mijn eerste dag was ik onder de indruk van de professionaliteit en vooral de motivatie van al het personeel. Met veel ervaring uit decennia in de commerciële luchtvaart, kan elke lesgever van een student een professionele en bekwame piloot maken. Door hun open en uitstekende communicatie zorgen ze voor een ideale sfeer om hard te werken, maar vooral om van elke vlucht te genieten. Daarom zijn ze naar mijn mening de beste school!

Arnaud Cherlet
Airbus A320 Eerste Officier, Brussels Airlines

Vanaf het eerste moment dat ik met Skywings in contact kwam, viel mij de erg professionele, directe en deskundige manier van communiceren op. Tijdens het hele verloop van de opleiding, waarin je les krijgt van erg deskundige instructeurs, voel je je gewaardeerd en word je stap voor stap voorbereid op het professionele leven van een piloot. Een erg belangrijke extra dimensie is de professionele begeleiding op zoek naar je eerste job in de cockpit.

Anton Van Steenbergen
Airbus A320 Eerste Officier, Brussels Airlines

Ik heb erg genoten van mijn opleiding bij Skywings. Je krijgt er niet alleen de allerbeste training, maar je wordt er ook begeleid door professionals uit de luchtvaartindustrie. Je voelt je gewaardeerd en krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en de allerbeste te worden, zowel professioneel als persoonlijk. Er heerst een ontspannen sfeer zodat je jezelf kunt zijn in een aangename en vriendelijke omgeving.

Frederic Dewandel
Airbus A320 Eerste Officier, Brussels Airlines

Klaar om je droom waar te maken?