Terug naar overzicht

SEP-MEP-IR Renewals

Duur

Programma op maat
Toelatingsvereisten

Houders vervallen
SEP, MEP of IR rating
Prijs (incl. BTW)

Prijs op maat
Rating vervallen? Je kan gemakkelijk je SEP, MEP of IR rating hernieuwen bij Skywings Flight Training. Elke aanvraag wordt individueel bestudeerd en er wordt een aangepast opleidingsprogramma voorzien conform de EASA regels.
Wil je een individueel programma en een offerte ontvangen, geef dan bij je boekingsaanvraag de volgende info mee:

te hernieuwen ratings

huidige licentie en totale tijd

totale tijd op de te hernieuwen rating

laatste vervaldatum van de te hernieuwen rating

Toelatings­vereisten

Houders vervallen SEP, MEP of IR rating

Prijs

Prijs op maat

Contacteer ons voor een afspraak

Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoon*

Vragen of opmerkingen


Ik wil ook de nieuwsbrief ontvangen

Vanaf mijn eerste dag was ik onder de indruk van de professionaliteit en vooral de motivatie van al het personeel. Met veel ervaring uit decennia in de commerciële luchtvaart, kan elke lesgever van een student een professionele en bekwame piloot maken. Door hun open en uitstekende communicatie zorgen ze voor een ideale sfeer om hard te werken, maar vooral om van elke vlucht te genieten. Daarom zijn ze naar mijn mening de beste school!

Arnaud Cherlet
Airbus A320 Eerste Officier, Brussels Airlines

Vanaf het eerste moment dat ik met Skywings in contact kwam, viel mij de erg professionele, directe en deskundige manier van communiceren op. Tijdens het hele verloop van de opleiding, waarin je les krijgt van erg deskundige instructeurs, voel je je gewaardeerd en word je stap voor stap voorbereid op het professionele leven van een piloot. Een erg belangrijke extra dimensie is de professionele begeleiding op zoek naar je eerste job in de cockpit.

Anton Van Steenbergen
Airbus A320 Eerste Officier, Brussels Airlines

Ik heb erg genoten van mijn opleiding bij Skywings. Je krijgt er niet alleen de allerbeste training, maar je wordt er ook begeleid door professionals uit de luchtvaartindustrie. Je voelt je gewaardeerd en krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en de allerbeste te worden, zowel professioneel als persoonlijk. Er heerst een ontspannen sfeer zodat je jezelf kunt zijn in een aangename en vriendelijke omgeving.

Frederic Dewandel
Airbus A320 Eerste Officier, Brussels Airlines

Klaar om je droom waar te maken?