Werk vinden als net afgestudeerde piloot blijft niet gemakkelijk. Op dit moment zitten 400 afgestudeerde piloten in België zonder werk. In Nederland ligt dit aantal zelfs op 1200. Blijven solliciteren is de boodschap…. Maar als je dan eens de kans krijgt om jezelf te komen presenteren bij een luchtvaartmaatschappij, komt het erop aan om jezelf te onderscheiden van de andere kandidaten. Als je op die moment slechter presteert dan je ‘concurrenten’ is je kans verkeken…
Wij hebben daarom enkele formules uitgewerkt, die je toelaten om goedkoop je flying skills op peil te houden.

Kies hieronder de formule die het best bij je past:

After care program
Dit is ons vastgelegd programma waarbij we zorgen dat je zowel op vlak van flying skills en theorie kennis permanent perfect in orde blijft!

Proficiency checks
Alles onder 1 dak om je ratings geldig te houden.  Indien je niet zou slagen voor een profcheck krijg je van ons zelfs 3u gratis simulator time om je skills op te krikken. (excl optionele instructeur en enkel voor multi-engine checks)

Heb je een urenpakket aangekocht in de laatste 12 maanden?  Dan krijg je 2h gratis sim time per geboekte multi-engine profcheck om je check voor te bereiden!

Solliciatatie training
Bereid je perfecte sollicitatietraining voor!

 

Klik hier om onze after care brochure te downloaden