Alle evenementen

Pilot Career Day

We organiseren regelmatig een ‘Pilot Career Day’, hier kom je alles te weten over onze opleidingen.

Ben jij een toekomstige #SKYWINGS pilot?

De missie van Skywings is piloten opleiden voor de luchtvaart, met behulp van de beste leermaterialen, lesgevers en infrastructuur en in een authentieke werkomgeving vanaf de eerste tot de laatste dag. Ons team maakt je “airline-ready” voor je eerste job als professioneel piloot. Dit omvat meer dan enkel theoretische en praktische opleidingen. Onze #skywingsfamily hecht veel belang aan een cultuur van veiligheid, respect en communicatie en het ontwikkelen van een groeimentaliteit. Deze waarden zullen je voorbereiden op een carrière in de cockpit.

Waar

Skywings Flight Training
Luchthavenlei – Loods 104A
2100 Deurne – België

Wanneer

07 / 11 / 2020

Wat

Wij willen dat jij je droom waarmaakt en piloot wordt. Word deel van ons selecte gezelschap top-alumni en vlieg met maatschappijen van over de hele wereld. Op deze dag krijg je alle informatie over onze verschillende programma’s. Je kan er praten met de studenten, alumni en Skywings instructeurs.

Activiteiten

Vlieg met onze ultramoderne DA42 FNPT II-simulator

Bezoek onze gloednieuwe Airbus A320 APS MCC-simulator

Bezoek de bouwplaats van onze gloednieuwe Skywings Flight Training-campus. Deze campus wordt in het vierde kwartaal van 2020 opgeleverd.

Bezoek de hangar en bekijk het vliegtuig

Ervaar een demo vaardigheidstest

Start uw aanvraag voor screening van studenten met ons inschrijfteam

Opgelet!

Hoewel we ons best doen om iedereen te ontvangen, hanteren we een first-come-first-served principe. Registreer hieronder om je plaats in onze Vliegtuigpiloot infosessies te reserveren:

Klaar om je droom waar te maken?