Modulaire trainings

Skywings Flight Training biedt meerdere aparte modules aan.

ATPL Theorie

Slaag voor je ATPL Theorie examens met Skywings Flight Training. Dankzij onze unieke werkmethode, kun je de vakken op je eigen tempo leren.

Instrument Rating

Uitgebreide opleiding instrumenten­kennis als uitbreiding op je PPL(A) of CPL(A) brevet. Niet zomaar het wettelijk minimum uren, maar in totaal 61 vlieguren.

Multi Engine Piston Rating

Train met de modernste simulator en uitrustingen en behaal de MEP rating in de Diamond DA42. Voor houders van een PPL(A) of CPL(A) brevet, VFR of IFR.

APS MCC / MCC

De nieuwe EASA-standaard voor kandidaat-­lijnpiloten. Het programma focust op luchtvaart­structuren en bereidt cadetten voor op hun eerste job in de luchtvaart.

Performance Based Navigation (PBN)

Piloten met een IR-rating kunnen deze opleiding volgen om met RNP (GPS) naderingen te mogen vliegen. Dit is sinds 2016 gereguleerd.

SEP-MEP-IR Renewals

Rating vervallen? Hernieuw eenvoudig je SEP, MEP of IR rating. Er wordt een individueel opleidings­programma voorzien conform de EASA regelgeving.

Math & Physics Prep Course

Opfriscursus voor je relevante wiskunde en fysica kennis met praktische oefeningen en vragen zoals je die in de screening voorgeschoteld krijgt.

Commercial Pilot License

Behaal je Commercieel Vliegbrevet (CPL). Leer de basis van VFR en gevorderde VFR manoeuvres met de Diamond DA40 en Diamond DA42 Twin Star.

Private Pilot License

Uitgebreide opleiding voor je PPL(A) Private Pilot License. Met je PPL brevet kan je vliegen als piloot op niet-commerciële vluchten.

Instructeur

Instructeur worden? Onze ervaren lesgevers leiden vlieg­instructeurs op van zeer hoog niveau, zowel in het geven van theorieles als vliegopleidingen.

Examinator

Examinator worden? Deze opleiding wordt gegeven in Luchthaven Antwerpen in onze klaslokalen, simulator en vliegtuigen.

A320 Pilot care

Een uniek programma voor piloten met of zonder A320 rating. Hiermee houden we je skills op peil of frissen we je Airbus-kennis op.

Refresher course examiners

Bij ons kan je terecht voor alle gestandaardiseerde opleidingen en opfrissings-seminaries voor Flight Examiners conform FCL.1015.

Refresher course instructeurs

Tweedaags opfris-seminarie voor vlieg­instructeurs conform Part FCL.940.FI. Voor alle onderwerpen van toepassing op uw FI-, IRI- of CRI certificaat.

LVL320 Crew training center

LVL320 is ons opleidings­centrum voor APS-MCC training. Een betrouwbare partner voor studenten die hun APS-MCC- of MCC-opleiding volgen.

Klaar om je droom waar te maken?