Fleet

Onze vloot bestaat uit hyper­moderne toestellen van de types  “Diamond” en “Robin”. Deze zuinige, milieu­bewuste vliegtuigen zijn ideale opleidings­toestellen.

Diamond

DA40-D

Op dit toestel met twee grote Garmin glass cockpit schermen leer je na je basisopleiding om complexe instrument-procedures te vliegen.

Thielert Dieselmotor 135 pk

Autopilot

Uitgerust met Garmin G1000

Gem. verbruik 20 l/u

Gem. kruissnelheid 220 km/u

Diamond

DA40-NG

De Diamond DA40-NG is de nieuwere generatie van de Diamond DA40-D en wordt in onze “advanced training” gebruikt voor het instrumentvliegen. Dit toestel is uitgerust met een navigatie-uitrusting die toelaat om complexe naderingsprocedures op instrumenten te vliegen.

Thielert Dieselmotor 168 pk

Autopilot

Uitgerust met Garmin G1000 NXi

Gem. verbruik 22 l/u

Gem. kruissnelheid 230 km/u

Diamond

DA42 Twinstar

De Diamond DA42 “Twinstar” is de tweemotorige versie van de Diamond DA40. De lay-out van de cockpit is 95% dezelfde als deze van de eenmotorige Diamond toestellen, dit maakt de overstap gemakkelijk en efficiënt. De Diamond DA42 is een van de milieuvriendelijkste “twins” op de markt en een ideaal opleidingstoestel.

2x Thielert Dieselmotor 135 pk

Autopilot

Intrekbaar langdingsgestel

Uitgerust met Garmin G1000

Gem. verbruik 33 l/u

Gem. kruissnelheid 280 km/u

Robin

DR401 Ecoflyer

Dit lichte, krachtige toestel van Franse makelij is het werkpaard in onze vloot. Je maakt hierop je eerste vlieguren en zal er ook je eerste solo in vliegen.

Continental Dieselmotor 155 pk

Semi-glazen cockpit

Gem. verbruik 18 l/u

Gem. kruissnelheid 210 km/u

Verder lezen?

Onze missie
Team
Campus
Simulators

Klaar om je droom waar te maken?