Word lijnpiloot

Kan ik piloot worden?
Onze filosofie
Selectieprocedure
Het programma
Financiering
Hoe kandidaat stellen?

Kan ik piloot worden?

Bij Skywings leiden we lijnpiloten op. Ons doel is om onze studenten al het nodige te bieden om hun droom te laten uitkomen. Dat begint al bij onze selectie­­procedure, waarmee we nagaan of je de nodige vaardigheden, capaciteiten en motivatie hebt om te slagen.

We kunnen met trots zeggen dat 92% van onze afgestudeerden binnen het eerste jaar na het afstuderen aan de slag kan bij een luchtvaartmaatschappij.

Onze piloten slaan hun vleugels uit …

Skywings neemt geen genoegen met gemiddelde prestaties. Ze halen het beste in je naar boven en steunen je van begin tot eind. “Elke dag is een schooldag”; je leert elke dag bij.
Simon Lemmens
First Officer, Airbus A320, Brussels Airlines
De instructeurs van Skywings waren niet alleen top­leerkrachten, maar gaven ook inzicht in hun ervaring als Captain en First Officer – inzicht dat ik nog steeds dagelijks gebruik bij elke beslissing.
Tibo Swaelens
First Officer, Airbus A320, Brussels Airlines
Door hun open en uitstekende communicatie zorgen ze voor een ideale sfeer om hard te werken, maar vooral om van elke vlucht te genieten. Ze zijn de beste school in omstreken!
Arnaud Cherlet
First Officer, Airbus A320, Brussels Airlines

Wij staan in contact met de luchtvaart­sector

Skywings is een bekende speler in de sector. Dankzij haar hoogwaardige opleidings­­­programma heeft de school een sterke reputatie opgebouwd. Een van haar sterkste punten is het rechtstreekse contact met verschillende luchtvaart­­­maatschappijen. Hierdoor kunnen afgestudeerde student-piloten vlot de overstap maken naar hun eerste job als piloot.

Skywings is een gecertificeerde partner­­­school van European Flight Academy en biedt directe toegang tot de online jobmarkt van de Lufthansa Group.

Verder lezen?

Onze filosofie
Selectieprocedure
Het programma
Financiering
Hoe kandidaat stellen?

Klaar om je droom waar te maken?