Gecertificeerde partner­­school van European Flight Academy

Skywings Flight Training is trots op het feit dat we de eerste partnerschool van European Flight Academy (EFA) zijn. EFA is de vliegschool van de Lufthansa Group en leidt ab-initio piloten op in Duitsland, Zwitserland en de Verenigde Staten om te beantwoorden aan de vraag naar piloten binnen de maatschappijen van de Lufthansa Group.

Skywings, een gecertificeerde partner­school van European Flight Academy

Bij Skywings krijgen studenten de kans om zich aan te sluiten bij de EFA-campus en te solliciteren naar vacatures van de Lufthansa Group die niet worden ingevuld door EFA-afgestudeerden.

De voordelen voor onze studenten

Prioritaire toegang tot de EFA-campus voor vacatures in de cockpits van de Lufthansa Group

Hoogste kwaliteit gegarandeerd door de audits van Lufthansa Aviation Training

Verhoog je kansen om piloot te worden bij een grote luchtvaartmaatschappij

Ten eerste garandeert onze erkenning als partnerschool de kwaliteit van de vlieg­opleiding, omdat Skywings nauwlettend wordt gecontroleerd door de opleidings­experts van Lufthansa Aviation Training. Dit betekent dat onze opleidings­programma’s, instructeurs en uitrusting voldoen aan een kwaliteitsniveau dat ver boven de wettelijke minimumnormen ligt.
Ten tweede krijgen student-piloten bij Skywings die geslaagd zijn voor hun opleiding exclusieve prioritaire toegang tot de virtuele arbeidsmarkt van de Lufthansa Group. 6 maanden voordat ze afstuderen, kunnen Skywings-studenten solliciteren voor jobs binnen de Lufthansa Group als ze aan de minimumvereisten voldoen.

Wij hebben gekozen voor Skywings, omdat ze zijn afgestemd op luchtvaart­maatschappijen en voldoen aan alle vereisten voor een hoogwaardige piloten­opleiding.

Allan Dussmann
Lufthansa Aviation Training Pilot Schools

Kwaliteitslabel

Sinds de lancering van ons opleidingsprogramma geloven we in het handhaven van hoge normen voor onze school, uitrusting en personeel. Als partnerschool wordt Skywings Flight Training voortdurend gecontroleerd door experts van Lufthansa Aviation Training wat betreft de kwaliteit van de opleiding, uitrusting, veiligheid enzovoort, dus we zijn enorm trots dat we dit kwaliteitslabel in de wacht hebben gesleept. Zo kunnen we onze normen hooghouden en zowel ons opleidings­programma als onze service de komende jaren blijven verbeteren.

Klaar om je droom waar te maken?