Campus

Onze gloednieuwe Skywings Campus, gevestigd in onze eigen vliegtuighangar op Luchthaven Antwerpen, is het kloppende hart van onze opleidingen in de lucht, in de simulator en in het leslokaal.

Een optimale
leeromgeving

De student centraal

De campus is ontworpen in samenwerking met onze studenten. Het doel? De best mogelijke leeromgeving creëren voor toekomstige piloten.

State-of-the-art toestellen

Om je een zo weg mogelijke opleiding aan te bieden maken we gebruik van de beste toestellen en simulatoren. Meer informatie kan je hier terugvinden.

Ruimte voor ontspanning

We hebben een chill & lounge ruimte waar je kan ontspannen tussen de lessen door. Het hele gebouw is voorzien van airconditioning en laadpunten voor al je toestellen. Koffie? Die is gratis.

Crewlounge pilotenwinkel

Op onze campus vind je ook een pilotenwinkel waar je kaarten, zonnebrillen, en allerlei andere accessoires kan kopen om In alle stijl en comfort het luchtruim te trotseren.

Onze campus licht op een boogscheut van het centrum van Antwerpen.

1600m²

Geoptimaliseerde
Leeromgeving
7300
Gratis kopjes
koffie per jaar
148.000
Uren vliegervaring van
onze instructeurs

Word lid
van de
#skywings
familie

Montpellier (FR)

Vliegen in optimale
omstandigheden

Je begint met vliegen in Montpellier (Frankrijk), waar je zal trainen voor je PPL: het Private Pilot License. Vliegen in Zuid-Frankrijk heeft één groot voordeel: het weer is er bijna altijd perfect om te vliegen, zodat je in het begin van je opleiding snel vordering zult maken.

Verder lezen?

Onze missie
Team
Fleet
Simulators

Klaar om je droom waar te maken?