Word lijnpiloot

Kan ik piloot worden?
Onze filosofie
Selectieprocedure

Het programma

Financiering

Hoe kandidaat stellen?

Prijzen & financiering

Bij Skywings bieden we twee programma’s, die beide hetzelfde doel hebben: om een bekwame lijnpiloot te worden. Na een geslaagde screening doorloop je de volledige opleiding op een geïntegreerde manier bij ons, en aan het eind van de rit ben je klaar om te solliciteren bij een luchtvaartmaatschappij. De betaling gebeurt in 3 delen, verspreid over de duur van de opleiding. We hebben gekozen voor een inclusieve prijs, zodat je een duidelijk beeld hebt van het financiële aspect.

Pilot Career Programma

Ons hoofdprogramma houdt een volledige opleiding in van begin tot eind. Het gaat om een voltijdse, geïntegreerde vliegopleiding voor lijnpiloten. Het is een intensieve, veeleisende opleiding die je klaarstoomt met de juiste vergunningen, vaardigheden en kennis om te solliciteren bij een luchtvaartmaatschappij. Er kunnen maximaal twee klassen per jaar aan de slag, beide beperkt tot 15 studenten.

}

2 jaar

109.500 euro

(inclusief btw)

Totale vlieguren

267

Ik heb veel geleerd bij Skywings en ik ben enorm dankbaar dat ik de wereld van de luchtvaart als student mag ervaren. Vanaf dag één word je echt al als lijnpiloot behandeld.

Tibo Swaelens – Student

Prijs bevat

Theorie

Praktijk

APS MCC

After care

Examenkosten

Headset

Flightbag

Uniform

iPad

Programma voor PPL-houders

Het Pilot Career programma voor PPL-houders heeft hetzelfde einddoel en biedt dezelfde opleiding als het hoofdprogramma. De uren en ervaring die je als privépiloot al hebt opgedaan, worden meegeteld. Uiteindelijk studeer je af met dezelfde vergunningen, vaardigheden en kennis om te solliciteren bij een luchtvaartmaatschappij. Je opleiding begint met een conversieprogramma om onze vloot te leren kennen.

}

< 2 jaar

Prijs op maat

(Afhankelijk van je vliegervaring)

Verder lezen?

Kan ik piloot worden?
Onze filosofie
Selectieprocedure

Het programma

Hoe kandidaat stellen?

Klaar om je droom waar te maken?