Terug naar overzicht

Refresher Course Examiners

Duur

1 dag

Toelatingsvereisten

Voor examinatoren
Prijs (incl. BTW)

€ 303
Skywings Flight Training is de eerste opleidingsinstelling in België die alle standaardisatie opleidingen en opfrissings-seminaries voor Flight Examiners geeft conform FCL.1015. Het opfrissings-seminarie voor examinatoren wordt gegeven in Luchthaven Antwerpen in ons leslokaal.
Momenteel hebben we een DGLV-vergunning om de opleidingen te geven voor de volgende examinatorattesten:

FE (A)

IRE (A)

CRE (A)

FIE (A)

Conform FCL.1025(b)(2), moet een examinator een opfrissing bijwonen in het laatste jaar van zijn of haar examinatorattest. Het Opfrissingsseminarie voor examinatoren is beschikbaar voor alle attesten behalve TRE.

Toelatings­vereisten

Voor examinatoren

Prijs

€ 303

Vanaf mijn eerste dag was ik onder de indruk van de professionaliteit en vooral de motivatie van al het personeel. Met veel ervaring uit decennia in de commerciële luchtvaart, kan elke lesgever van een student een professionele en bekwame piloot maken. Door hun open en uitstekende communicatie zorgen ze voor een ideale sfeer om hard te werken, maar vooral om van elke vlucht te genieten. Daarom zijn ze naar mijn mening de beste school!

Arnaud Cherlet
Airbus A320 Eerste Officier, Brussels Airlines

Vanaf het eerste moment dat ik met Skywings in contact kwam, viel mij de erg professionele, directe en deskundige manier van communiceren op. Tijdens het hele verloop van de opleiding, waarin je les krijgt van erg deskundige instructeurs, voel je je gewaardeerd en word je stap voor stap voorbereid op het professionele leven van een piloot. Een erg belangrijke extra dimensie is de professionele begeleiding op zoek naar je eerste job in de cockpit.

Anton Van Steenbergen
Airbus A320 Eerste Officier, Brussels Airlines

Ik heb erg genoten van mijn opleiding bij Skywings. Je krijgt er niet alleen de allerbeste training, maar je wordt er ook begeleid door professionals uit de luchtvaartindustrie. Je voelt je gewaardeerd en krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en de allerbeste te worden, zowel professioneel als persoonlijk. Er heerst een ontspannen sfeer zodat je jezelf kunt zijn in een aangename en vriendelijke omgeving.

Frederic Dewandel
Airbus A320 Eerste Officier, Brussels Airlines

Klaar om je droom waar te maken?