Terug naar overzicht

Instructeur opleiding

Duur

155 uur

Toelatingsvereisten

lees verder

Prijs (incl. BTW)

€ 12950
Examenkosten, landingsrechten* en DGLV kosten niet inbegrepen.
Onze erg ervaren lesgevers voor Vlieginstructeurs zullen je opleiden tot een erg hoog niveau in het geven van zowel theorieles als vliegopleiding. We streven naar hoge kwaliteit via het gebruik van de laatste technologieën.

Theorie

40 uur Teaching & Learning

85 uur Classroom training en briefings

Vliegopleiding

30 uur vliegtraining waarvan:

 • 5 uur dual training met andere FI kandidaten
 • 1 uur spin training

Toelatings­vereisten

Minstens CPL(A)

PPL(A) met theorie CPL(A) + 200u totale tijd en 150u als PIC

Medisch onderzoek klasse 1 of 2

Geslaagd voor de toelatings-vliegtest bij Skywings

Geldige SEP(L) rating

Geldig ELP: English Language Proficiency (Engelse taalvaardigheid)

Prijs

€ 12950

Examenkosten, landingsrechten* en DGLV kosten niet inbegrepen.

* 70% korting mogelijk op landingsrechten voor Antwerpen via Skywings.

Contacteer ons voor een afspraak

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mailadres*

  Telefoon*

  Vragen of opmerkingen


  Ik wil ook de nieuwsbrief ontvangen

  Ik ben erg blij dat ik mijn opleiding bij Skywings heb kunnen doen. Wat mij meteen opviel was de transparantie en maturiteit die ik zocht in mijn opleiding. De communicatie kwam oprecht over en dat is mijn hele opleiding zo gebleven. Bij Skywings nemen ze geen genoegen met gemiddeld maar streven ze ernaar om het beste in jou naar boven te halen en ondersteunen je daar volledig in.

  Simon Lemmens
  Airbus A320 First Officer, Brussels Airlines

  Skywings is een allround geweldige vliegschool met een geweldige campus, vloot, simulatoren en instructeurs die allemaal piloten zijn met ervaring als commerciële piloten. Hun lessen gaven ons het perspectief van ervaren piloten in zowel de positie van kapitein als eerste officier, die ik beide dagelijks nog gebruik bij het nemen van beslissingen!

  Tibo Swaelens
  Airbus A320 First Officer, Brussels Airlines

  Vanaf mijn eerste dag was ik onder de indruk van de professionaliteit en vooral de motivatie van al het personeel. Met veel ervaring uit decennia in de commerciële luchtvaart, kan elke lesgever van een student een professionele en bekwame piloot maken. Door hun open en uitstekende communicatie zorgen ze voor een ideale sfeer om hard te werken, maar vooral om van elke vlucht te genieten. Daarom zijn ze naar mijn mening de beste school!

  Arnaud Cherlet
  Airbus A320 First Officer, Brussels Airlines

  Vanaf het eerste moment dat ik met Skywings in contact kwam, viel mij de erg professionele, directe en deskundige manier van communiceren op. Tijdens het hele verloop van de opleiding, waarin je les krijgt van erg deskundige instructeurs, voel je je gewaardeerd en word je stap voor stap voorbereid op het professionele leven van een piloot. Een erg belangrijke extra dimensie is de professionele begeleiding op zoek naar je eerste job in de cockpit.

  Anton Van Steenbergen
  Airbus A320 First Officer, Brussels Airlines

  Ik heb erg genoten van mijn opleiding bij Skywings. Je krijgt er niet alleen de allerbeste training, maar je wordt er ook begeleid door professionals uit de luchtvaartindustrie. Je voelt je gewaardeerd en krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en de allerbeste te worden, zowel professioneel als persoonlijk. Er heerst een ontspannen sfeer zodat je jezelf kunt zijn in een aangename en vriendelijke omgeving.

  Frederic Dewandel
  Airbus A320 First Officer, Brussels Airlines

  Klaar om je droom waar te maken?