Nieuwsoverzicht

Skywings, een internationale vliegschool in het hart van België

21 - 09 - 2022
D
E
L
E
N

De luchtvaart houdt zich niet aan landsgrenzen en dat geldt ook voor piloten­opleidingen. Skywings is een vliegschool gevestigd in het hart van België, maar verwelkomt studenten van overal in Europa. Onze school heeft momenteel Finse, Franse, Nederlandse en Belgische studenten die verenigd zijn in hun motivatie om lijnpiloot te worden.

Engels is de belangrijkste taal in de luchtvaart: handleidingen voor vliegtuigen, procedures van luchtvaart­maatschappijen, gesprekken met de luchtverkeers­leiding worden over de hele wereld in het Engels gevoerd. Daarom zijn al onze communicatie, boeken, handleidingen en instructies in het Engels. We hopen onze studenten­populatie in de loop der jaren verder te diversifiëren door hen in een internationale omgeving te verwelkomen en hen tegelijkertijd de schoonheid van ons kleine België te tonen.

Ontdek het verhaal van Sacha in bovenstaande video, een leerling-piloot bij Skywings die halverwege zijn vliegopleiding zit. Sacha is afkomstig uit Luik, spreekt Frans als moedertaal en heeft ervoor gekozen om bij ons de vliegopleiding te volgen. Hij wordt ondergedompeld in een internationale omgeving terwijl hij midden in het bruisende Antwerpen woont.

Pieter Brantegem

Pieter Brantegem

Chief Commercial Officer

Meer nieuws

Alle nieuws
Alle nieuws